info@vainbusiness.nl 06-236 98 444

Hallo, ik ben Claudia …

… en ik vind het fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van mooie bedrijven van enthousiaste ondernemers. Ik voel de energie en plezier, wanneer ik mee mag werken aan gestelde doelen.

Met mijn integere en professionele aanpak zorg ik ervoor dat klanten enorm kunnen groeien met hun bedrijf en tegelijkertijd meer tijd overhouden voor dingen die hen weer energie geven.

Ben jij die ambitieuze ondernemer die graag ontzorgd wil worden bij jouw werkzaamheden? Dan help ik je graag ! Vanuit vertrouwen gaan we samen aan de slag.




— Succes is de manier waarop je denkt —


Een nadere kennismaking …

… Ik woon met mijn gezin in Nieuwkoop. Misschien wel bekend bij je vanwege de Nieuwkoopse Plassen. Ik ben graag buiten in de natuur. Hardlopen, wandelen, fietsen, ik vind het heerlijk. Ik sta positief in het leven, ik kijk graag vooruit en zie de mogelijkheden. Ik heb een open blik, ik heb vertrouwen en ik ben leermeester en leerling van het leven. Ik ben leergierig, nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Dit is erg handig in mijn werk als VA, ik sta open voor jouw visie en kijk en denk graag met je mee.


va in business - over mij - foto Claudia

Mijn ontwikkeling …

… Na mijn middelbare schooltijd heb ik een aantal jaar in het toerisme gewerkt (autoverhuur op Schiphol, reisgidsen branche), maar ik wilde toch meer de administratieve kant op. Na 17 jaar met veel plezier diverse administratieve functies vervuld te hebben, besloot ik om voor mijzelf te beginnen. Ik volgde de opleiding tot Virtueel Assistent bij de VA Business Academy en tegelijkertijd volgde ik de coach opleiding bij Oersterk, om vervolgens daar een mooie combinatie in te maken. Het ondernemerschap, vrijheid, uitdaging, flexibiliteit spreken mij erg aan om als VA aan de slag te zijn. Het Oersterk programma zorgt ervoor dat ik gezond eet en drink, een gezonde leefstijl heb, een mooie combinatie met het ondernemerschap !





— Zorg goed voor jezelf: bij een gezonde onderneming, hoort een gezonde ondernemer —



Typisch Claudia …

… doorzettingsvermogen, daadkrachtig, positief, vriendelijk, visionair, behulpzaam, leergierig, resultaatgericht, plannen en organiseren, denker, integer, analytisch, open mind.


Ik kijk graag uit naar een samenwerking met jou als enthousiaste ondernemer, die wil groeien met je bedrijf, maar net als ik, ook geniet van het leven.




— It’s a good day to be happy —

© 2024 VA in Business     | Smidsvuur 15 | 2421 MG Nieuwkoop | info@vainbusiness.nl | 06-23698444 |
powered by Flash3000 Productions