info@vainbusiness.nl 06-236 98 444

Trots op mijn referenties

VA in Business geeft om haar klanten, daarom laat ik met trots mijn referenties zien. Lees wat andere ondernemers over mij zeggen.

Wilt u ook met VA in Business samenwerken ?
Neem contact op en ontdek wat ik voor u kan betekenen. Alleen werk je sneller, maar samen komen we verder!

referenties-VA-in-Business


Hendrik-Jan:
Claudia is iemand die volledig gefocust haar taken uitvoert en laat zich niet afleiden door haar omgeving, dus ze is echt productief. Daarbij kan ze zich echt vastbijten in de haar opgegeven taken en haalt ze er meer uit dan wat anderen zouden doen. Ze is een visionair, ze ziet dingen die anders kunnen heel snel en ze ziet hoe processen anders zouden kunnen, waardoor het beter of sneller gaat. Ze is super gezond en je kan haar altijd vragen om tips en advies. Ze is nooit te beroerd om een stapje extra te lopen en iets extra te doen.


Joyce:
Claudia heeft een open en toegankelijke persoonlijkheid. Je kunt makkelijk met haar praten. Ze heeft doorzettingsvermogen en werkt netjes en secuur. Claudia is een sterke en vriendelijke vrouw en geeft je een goed gevoel. Door haar ervaringen kan ze behulpzaam zijn en een goed advies geven.


John:
Mijn samenwerking met Claudia ervaar ik als positief. Ze heeft een open karakter, daardoor voelt het heel vrij om iets te vragen. Ze is behulpzaam, denkt mee en een echte aanpakker. Ze is vriendelijk en professioneel en plezierig in de omgang. Haar werk is ordelijk en overzichtelijk. Ze heeft ervaring met verschillende systemen, die ze snel door heeft. Ze ondersteunde mij bijvoorbeeld met administratieve taken, debiteurenbeheer, uren registratie, rijles administratie en facturatie. Dit was altijd bij en op tijd af. Ik kon mijn werkzaamheden met vertrouwen aan haar geven.


Marloes:
Claudia is heel enthousiast en dat werkt aanstekelijk en motiverend. Claudia heeft teksten voor mij geredigeerd; haar feedback op mijn werk was heel nuttig en bruikbaar. Ze is attent en denkt echt met je mee. Ze had de tekst grondig doorgenomen, nauwkeurige aanpassingen aangebracht en tips en aanvullingen gegeven waar ik veel aan heb. 

Alexander:
Voor onze animatiestudio ‘Annie Made It’ hebben we na het vertrek van onze projectmanager gebruik gemaakt van de diensten van Claudia. Dat vonden we spannend, want; ‘op afstand en geen animatie ervaring’. En toch werkte dat erg goed, inhoudelijk bleven wij zelf uiteraard in charge, maar al het regelwerk, planningen en andere organisatorische zaken pakte Claudia goed op. Dit gaf zowel ons als onze opdrachtgevers een hoop rust.


Monique:
Met veel plezier werken wij samen met Claudia. Ik beveel haar zeker aan als collega. Claudia is betrouwbaar, communicatief en schroomt niet om een stapje extra te zetten als het werk er om vraagt. Ze biedt ons een helpende hand in de brede vorm: ze staat open voor andere werkzaamheden als een ontwikkeling in de organisatie hier toe leidt en denkt mee in hoe we werkprocessen kunnen verbeteren.
Bij HeatTransformers pakt Claudia de volgende werkzaamheden op:

  • Beantwoorden van eerstelijns HR vragen vanuit medewerkers,
  • Opstellen en organiseren van documentatie voor in-, door- en uitstroom van
    medewerkers,
  • Verwerken van mutaties in de personeelsadministratie,
  • Registratie van ziekteverzuim,
  • Ad hoc verzoeken in personeelsadministratie.

Ze werkt snel en accuraat en we zijn zeer tevreden.

© 2024 VA in Business     | Smidsvuur 15 | 2421 MG Nieuwkoop | info@vainbusiness.nl | 06-23698444 |
powered by Flash3000 Productions