info@vainbusiness.nl 06-236 98 444
Categorieën
blog

Een VA en jouw geluksgevoel

“Het leven is niet maakbaar, wel stuurbaar” hoorde ik onderlaatst. En dat is misschien wel zo. We hebben niet alles in de hand, soms is het gewoon ‘dealen’ met de dingen die op je pad komen, maar we hebben wel een keuze hoe hiermee om te gaan. En nee, dat is niet altijd makkelijk of leuk, maar we moeten het er wel mee doen. En wat is geluk ? Of wat geeft je een geluksgevoel ? Meestal blijkt dat toch niet te zitten in materiële zaken, maar in verbinding, contact met andere mensen, een knuffel, persoonlijke ontwikkeling en ontspanning. Dat gevoel wat je dan ervaart, dat is heerlijk!

Wat kan een VA daarin voor jou betekenen ?

Van mijn klanten hoor ik dat ze het fijn vinden om met me samen te werken, samen te bouwen aan hún bedrijf. Om goed contact te hebben, te overleggen, wéten waar we samen voor staan. En dat is het voordeel van mijn bedrijf, kleinschalig, geen groot anoniem gebeuren, maar oprechte samenwerking en samen het beste uit elkaar halen. Echte verbinding.

Welke voordelen zijn er nog meer ?

Natuurlijk wil jij je richten op je core-business, doen wat jíj leuk vindt en waar je goed in bent. Je neemt je planning door en neemt je voor ‘ja, nú ga ik aan de slag’, maar dan komt er toch weer ‘even’ iets anders tussendoor (administratie, toch die nieuwsbrief nog even schrijven, toch die factuur nog even sturen) en voor je het weet, is er weer meer tijd verstreken dan je gepland of gehoopt had.
En dan kom ik om de hoek kijken 🙂 Want hoe fijn is het om te weten, dat die administratie gewoon gedaan wordt en goed gedaan wordt. Dat je klantenbestand up-to-date is en je website ook. Dat de facturen verstuurd worden en het inkomen dus binnenkomt. Want dat is allemaal belangrijk, moet allemaal gedaan worden. En als je weet dat ik het voor je doe, je daar niet meer over na hoeft te denken, dan geeft dat een enorme rust. Rust in je hoofd en rust in je agenda. Het bespaart je energie en tijd, en die kan je mooi weer aan andere zaken besteden. Aan wat jíj wilt.

Vertel! Zijn er nóg meer voordelen ?

Jazeker, die zijn er:

Denk bijvoorbeeld aan jouw vakantie. Jij gaat lekker op vakantie en jouw VA werkt gewoon door, dus het werk gaat gewoon door. Hoe heerlijk is dat?! Kan je nóg meer genieten van jouw vakantie.

Er wordt meer werk afgeleverd in minder tijd. Samen komen we sneller door het werk heen, je hoeft het niet alleen te doen. En over het algemeen heeft een VA een lager uurtarief dan jij, dus dat is winst op alle fronten.

Je betaalt alleen de uren dat ik voor je aan het werk ben. Geen andere kosten, geen lasten. En we maken afspraken over welke taken jij aan mij uitbesteedt en je betaald alleen voor datgene wat je nodig hebt. Wel zo duidelijk en efficiënt.

Meer tijd voor jezelf, meer tijd voor zelfontwikkeling. Je kunt dan toch die studie gaan doen of dat vakblad lezen. Je hebt zekerheid dat de andere taken doorlopen, terwijl jij je kan richten op je persoonlijke ontwikkeling.

Jouw VA is op de hoogte in haar vakgebieden, volgt haar eigen studies en is op de hoogte van de nieuwste programma’s. Zo heeft zij altijd voldoende kennis om jou te helpen. Bovendien maakt een VA gebruik van een uitgebreid netwerk van andere VA’s, specifiekere kennis is dus altijd in de buurt.

Je hebt een sparringspartner. Hoe fijn is het om sommige dingen te kunnen overleggen, dat je niet het gevoel hebt dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Maar dat je je twijfels of vragen met iemand kan bespreken. Ook dat kun je samen met een VA doen.

Dus samenvattend: een VA geeft rust, vertrouwen, zekerheid en een luisterend oor. Dat gevoel is toch heerlijk! En zo zorgt jouw VA dus voor een geluksgevoel 🙂

Wil je kijken of een samenwerking met een VA iets voor jou is ? Wat de mogelijkheden zijn ? Zullen we een keer afspreken of bellen/skypen ? Zou leuk zijn! Neem snel contact met me op. Ik kijk ernaar uit om jou meer een geluksgevoel te geven!

© 2024 VA in Business     | Smidsvuur 15 | 2421 MG Nieuwkoop | info@vainbusiness.nl | 06-23698444 |
powered by Flash3000 Productions