info@vainbusiness.nl 06-236 98 444
Categorieën
blog

Wat was het heerlijk!

De voorjaarsvakantie is voorbij. Het was heerlijk. Lekker uitgerust en gelezen. Ik ben in een nieuw boek begonnen, die van Tina Turner “my love story”, mooi boek, wat een inspiratiebron die vrouw, zó krachtig! En ik lees momenteel “de 7 eigenschappen van effectief leiderschap” van Steven Covey. Ook een mooi boek met prachtige inzichten. Tevens een aanrader. En het gaat niet over managers oid, maar over leiderschap geven (persoonlijk leiderschap nemen) aan jezelf.

Zelfs nog een nachtje weggeweest naar een hotel in Otterlo. Dat was echt zalig ! Heerlijk eten, een sauna en bezoek aan het Kröller-Müller museum. Echt genoten!

Website online!

Tijdens de vakantie even geen opleiding voor mij, ik had afstand genomen, tijd om bij te tanken. Maar nu ga ik opgeladen weer verder 🙂 Het laatste stukje van de VA opleiding. Intussen is mijn website online !#www.vainbusiness.nl Ik ben zó enorm trots !! Zelf gebouwd, was erg leuk om te doen. Echt niet altijd makkelijk en ik heb ook om hulp gevraagd, maar het is gelukt. Doorzetten en focus houden, ik hou ervan. Het geeft me energie om bezig te zijn met dingen die ik echt leuk vind. En nu vind ik veel dingen leuk, ik heb een groot enthousiasme, maar de werkzaamheden van een VA die ik aanbied, geven me ook absoluut energie. Dus als je ergens tegenaan loopt, of iets wat je niet leuk vindt om te doen, of je hebt er helemaal geen tijd voor; laat het me weten, want ik help je graag ! Kan jij je weer lekker bezig houden met de werkzaamheden waar jíj energie van krijgt. Dat komt jouw (bedrijfs)groei ook weer ten goede. Ik hoor graag van je.

Level 1 Oersterk succesvol afgerond!

Er zitten een aantal weken tussen mijn vorige blog en deze. In de tussentijd heb ik mijn Oersterk opleiding level 1 succesvol afgerond ! Ik vond het inspirerend en leerzaam en het was fijn om met gelijkgestemden bezig te zijn aan de opleiding. In september ga ik verder met level 2. Want bij een gezonde onderneming, hoort een gezonde ondernemer (en medewerkers!) is mijn motto. Dus als je vragen hebt omtrent voeding, persoonlijke ontwikkeling of beweging, dan hoor ik dat graag. Ik neem je werkzaamheden uit handen en geef je daarnaast een gratis advies over je leefstijl, hoe mooi is dat ?! Of ik help je met een persoonlijk leefstijlplan, kan ook. Hoe beter jij in je vel zit, hoe mooier je leven wordt, op alle gebieden.

Ik geef je hieronder een gezonde en lekkere ontbijt tip: bananenpannenkoekjes. Erg voedzaam en je kan de ochtend er lekker op doorkomen. Een lekker warm ontbijt, dat zorgt voor ontspanning en dus voor een betere opname van de voeding. Dat wordt genieten! Eet smakelijk.

Recept bananenpannenkoekjes:

Neem een diep bord of schaaltje. Neem twee bananen en prak ze. Neem twee eieren en kluts die door de bananen heen. Beetje roomboter of kokosolie smelten in een koekenpan. Bak 1 grote of meerdere kleine pannenkoekjes. En geniet 🙂

Als je een grote eter bent of voor meerdere personen bakt, dan kan je natuurlijk meerdere bananen en eieren toevoegen. De verhouding is altijd 1:1 (1 banaan / 1 ei).

VA in business Claudia Koeleman Richard de Let

Richard de Leth en Claudia Koeleman

Certificaat Oersterk level 1

© 2024 VA in Business     | Smidsvuur 15 | 2421 MG Nieuwkoop | info@vainbusiness.nl | 06-23698444 |
powered by Flash3000 Productions